找回密码注册

QQ登录

只需一步,快速开始

准备从美国进点东西,有想要顺便代购的么?

关闭 [复制链接]

最近准备在这个网站上(http://www.bestglide.com/index.htm)买些求生用品,有感兴趣的可以联系我顺便代购,我计划明天中午下单。

旺旺:eggwalk,QQ:2675807(注明刀友)
    开心

看看我订的这个大家伙,好像很不错,除了不便携带

WOODMAN'S PAL® Features

(1) The specially annealed, 1/8" thick, high carbon steel blade (hardened to Rockwell C47) will not crack or chip even in sub-zero temperatures.

(2) The concave axe blade is convex ground for extreme strength and offers superior edge holding capabilities. The blade will cut wood up to 1 1/2" in diameter with a single stroke.

(3) The chisel sharp sickle hook slices through stubborn vines and briers, and removes unwanted sprout growth at ground level.

(4) The line of balance runs precisely from the grip through the sickle edge creating a natural momentum for efficient, accurate, and comfortable swinging motion.

(5) Resin bonded fluorocarbon coating prevents corrosion.

(6) The safety toe extending one inch up the axe side of the tool reduces risk of deflective injuries.

开心

老大,还记得我不??我去这个网址看看,有喜欢的话,给我带点吧````

没问题,看好了告诉我

GEBER的LMF2能代么
    开心

似乎来迟了

还不算迟
    我把直刀夹在户外用品和求生用品中成功寄回来过一次。这样被没收的概率应该要小些,但我也不敢保证100%安全。如果万一出了问题愿意自己负责的话,我可以帮忙代购。
    开心

喝喝,楼主仗义.    二楼那把刀忒也吓人列.  那好象是砍柴汉子专用啊.看着有点违背初衷.

开心

楼主和他们联系过没有?
    我记得上次看的时候,
    我试了一下
    到最后选邮费的地方没有中国的选项
    我还给他们发了个 email
    到现在也没有回音
    期待楼主的好消息!
    难过

还以为是今天的…
    ec下次可以顺便带的话还上来跟大伙通一下气
    奋斗

http://www.potop.net.cn/

挖坟掘墓 罪不可恕
    开心

原来是去年的帖子...
    请问楼主最后成功了没有?
    我刚又去看了一下
    好像选邮费的地方还是只有三个选项:
    美国国内 UPS
    夏威夷 UPS
    加拿大 UPS
    楼主成功了的话能不能给介绍一下经验?
    开心

应该没有成功吧,楼主在吗?